Gratis lezing over landschapsfotografie door Bas Meelker
Gratis lezing over landschapsfotografie door Bas Meelker

Bas Meelker vertelt je alles over "Landschap en compositie" - VOLGEBOEKT

Bas Meelker is een bekende Nederlandse landschapsfotograaf uit Groningen. Bas bracht het grootste deel van zijn leven door in het noorden van Nederland. In dit vlakke, open landschap, waar licht en lucht nog vrij spel hebben, werd de basis gelegd voor zijn passie voor de landschapsfotografie. Tegenwoordig wordt Bas alom erkend als één van de toonaangevende Nederlandse landschapsfotografen en werkt hij als een full-time professionele landschapsfotograaf.

Bas zelf over deze lezing

Net als in iedere vorm van fotografie speelt ook in landschapsfotografie compositieleer een belangrijke rol. Misschien juist wel in landschapsfotografie. In deze boeiende lezing gaat Bas niet alleen in op alle facetten van landschapsfotografie zoals techniek, voorbereiding, weerkunde en creativiteit. Maar we duiken ook diep in de compositieleer. Wat verstaan we nu eigenlijk onder compositieleer? Hoe kun je jouw kennis van een goede compositie gebruiken in het vinden van een geschikte locatie? En hoe zorg je ervoor dat alles in je foto meedoet, elkaar versterkt en de kijker blijft boeien? Een verhelderende lezing waarin Bas zijn kennis op dit gebied met jullie deelt. Een leerzame lezing vol inspiratie, tips & tricks. Mis het niet!

Gratis, maar wel graag aanmelden

De lezing vind plaats op 27 oktober 2018 in de bioscoopzaal van onze winkel op Urk en duurt van 9:00 uur tot 11:00 uur.

Ook te volgen en terug te kijken op YouTube

Volg deze lezing via de livestream op ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons Youtubekanaal en je krijgt automatisch een melding als we beginnen!. En als de lezing is afgelopen komt deze stream ook als video beschikbaar op ons kanaal.

Waarom dan nog echt naar de lezing gaan?

Zelf aanwezig zijn heeft nu eenmaal veel voordelen. Zo stel je direct zelf je vragen aan de spreker en heb je veel beter geluid en zicht. De spreker is tijdens de stream namelijk goed verstaanbaar doordat hij een microfoon draagt, maar vragen vanuit de zaal zijn op de stream bewust onverstaanbaar gemaakt.

En vergeet vooral niet dat ook netwerken met aanwezige medefotografen heel leuk kan zijn. Gezien het onderwerp van een lezing is de kans namelijk zeer groot dat je tussen gelijkgestemden zit.

Naar ons YouTube-kanaal