De beste audiorecorders

Ben je op zoek naar de beste audiorecorder van dit moment? Op deze pagina vind je een top 10 lijst met de best verkochte audiorecorders. Het lijstje laat zien welke audiorecorders op dit moment het populairst zijn. De lijst is altijd up-to-date!Beste audiorecorder is voor veel uitleg vatbaar.

Wat zijn belangrijke eigenschappen en waar beoordeel je een recorder op? De top 10 lijst die CameraNU.nl presenteert is gebaseerd op de populariteit van een audiorecorder. Hoe vaker de bewuste recorder is verkocht, hoe hoger hij scoort. De audiorecorders zijn individueel allemaal uitblinkers uit ons assortiment met een reden, de een vanwege de kwaliteit en de ander vanwege de specificaties van de recorder! Voor ieder persoon is een andere functie belangrijk, daarom hoopt CameraNU.nl met deze top 10 lijst jou te helpen om een persoonlijke keuze te maken!


Top 10 populairste audiorecorders

Wat is een audiorecorders?

Audiorecorders zijn voor verschillende dingen te gebruiken. Zo kun je een gesprek opnemen en dit later terug luisteren. Ook kan een recorder gebruikt worden om extern geluid op te nemen en dit later onder een video te zetten. Dit wordt gedaan omdat de kwaliteit van het geluid uit een recorder veel beter is dan de standaard microfoon in je camera.

Er zijn verschillende namen voor compacte audio recorders. Voicerecorder, memorecorder of dictafoon zijn een paar. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal klein van formaat zijn waardoor ze gebruikt worden om een gesprek op te nemen of geluid onder een video te monteren.

Wanneer een compacte recorder niet genoeg is kun je kiezen voor een field recorder. Hiermee is geluid op te nemen op meerdere kanalen, zijn verschillende levels per kanaal in te stellen en heb je keuze uit verschillende soorten aansluitingen, wat goed van pas komt bij professionele toepassingen.


Andere top 10 lijsten


Zopim
Heb je een vraag?