De beste IP-camera's

Ben je op zoek naar de beste IP-camera van dit moment? Op deze pagina vind je een top 10 lijst met de best verkochte IP-camera’s. Het lijstje laat zien welke IP-camera’s op dit moment het populairst zijn. De lijst is altijd up-to-date!

Beste IP-camera is voor veel uitleg vatbaar. Wat zijn belangrijke eigenschappen en waar beoordeel je een camera op? De top 10 lijst die CameraNU.nl presenteert is gebaseerd op de populariteit van de IP-camera’s. Hoe vaker de bewuste camera verkocht is, hoe hoger hij scoort. De IP-camera’s zijn individueel allemaal uitblinkers uit ons assortiment met een reden, de één vanwege de kwaliteit van de camera en de ander vanwege de specificaties van de camera! Voor ieder persoon is een andere functie belangrijk, daarom hoopt CameraNU.nl met deze lijst van tien IP-camera’s jou te helpen om een persoonlijke keuze te maken!


Top 10 populairste IP-camera's

Sorteer  producten

Veiligheidscamera die elke beweging bij uw huis vastlegt en direct doorgeeft via een melding op de gratis app.

Draadloze beveiligingscamera voor zowel binnen als buiten - Full HD - gezichtsveld van 180 graden - met nachtzicht - geschikt voor iOS, Android en Apple HomeKit

Draadloze 960p IP-camera met 1.3 megapixel sensor, pan, tilt en 3x optische zoom

Full HD IP-camera met 2 megapixel sensor, 20 meter nachtzicht en Power over Ethernet mogelijkheid

Draadloze 720p IP-camera met 1 megapixel sensor, infrarood bewegingsdetectie en micro SD-geheugenkaartslot

Draadloze 720p IP-camera met 1 megapixel sensor en nachtzicht tot 20 meter

Draadloze full HD camera met 2 megapixel sensor en maar liefst 60 meter nachtzicht

720p IP-camera met 1 megapixel sensor, 20 meter nachtzicht en Power over Ethernet mogelijkheid

HD wifi-camera met 130 graden beeld om je huis, winkel of kantoor in de gaten te houden als je er niet bent - compatibel met het Ezviz A1 alarmsysteem

High-end draadloze 1080p IP-camera met 2 megapixel sensor

Wat is een IP-camera?

Met een IP-camera zijn beelden op te nemen en later terug te kijken op je smartphone of computer. De beveiligingscamera’s gebruiken internet en zijn ideaal om beelden te maken in en rondom je huis.

IP-camera’s zijn verbonden met het internet. Dit is via wifi of via een ethernet kabel. Sommige IP-camera’s sturen je een melding wanneer er bewegingen worden waargenomen. Daarnaast maken sommige camera’s gebruik van pan-/tilt-technieken. Hiermee is je camera van een afstand te draaien of kantelen. Een buiten camera is ideaal om te kijken wie er bij de deur staat of door de tuin loopt, terwijl een camera binnen gebruikt kan worden om kinderen of huisdieren in de gaten te houden. Voor elke situatie is dus wel een bewakingscamera te vinden!

Het is handig om naar de volgende punten te kijken voordat je een IP-camera koopt: Waarvoor ga ik de IP-camera gebruiken? Ga ik de camera binnen of buiten plaatsen? Welk budget heb ik? Heb ik een hoge beeldkwaliteit nodig? Wil ik een met wifi en wil ik weinig of juist veel opties op de camera?

Voordelen

• Verbonden via internet

• Ideaal om te kijken wie er voor de deur staat of in de tuin loopt

• Zowel binnen als buiten te plaatsen


Andere top 10 lijsten


Zopim
Heb je een vraag?