John David Verolme

John David Verolme

John David Verolme is dronespecialist en maakt vanuit de lucht foto- en videoreportages. Sinds de eerste professionele drone op de markt kwam is hij in aanraking gekomen met drones vanuit de grote passie voor technologie en fotografie. Met zijn drones maakt hij unieke reportages voor bedrijven en tv-producties. Door de jaren heen is er vooral meer video bij gekomen.

Het maken van landschapsfoto’s en video's, vooral tijdens het tulpenseizoen, is één van zijn passies en hij is in 2019 genomineerd voor de Nederlandse Drone Awards in de categorie “Nationaal” met een videoreportage over de Noordoostpolder in het Tulpenseizoen. De verwondering die mensen hebben bij het zien van de gemaakte beelden is zijn doel als beeldmaker. John David is te volgen op Instagram.

Blogs van


Tips en inspiratie

Zo kun je zeepbellen abstract fotograferen

Abstracte foto's maken met zeepbellen? In dit blog legt John David Verolme stap voor stap uit hoe je dit kunt aanpakken en de mooiste zeepbelfoto's maakt!

John David Verolme John David Verolme 1 jaar geleden

Productreviews

Review DJI Mini 2 drone

Dronespecialist John David Verolme testte de nieuwe DJI Mini 2 drone. Benieuwd naar deze lichtgewicht drone? Lees er alles over in zijn review!

John David Verolme John David Verolme 1 jaar geleden