Sander Sassen

Sander Sassen

Sander stond aan de vooravond van het FPV vliegen en heeft sinds 2005 als oprichter van ImmersionRC, een internationale marktleider op het gebied van FPV race drones en elektronica voor FPV, een significante rol gespeeld in de ontwikkeling van elektronica en technologie voor FPV.

Met ruim vijftien jaar ervaring met het vliegen van drones heeft Sander na de verkoop van ImmersionRC in 2019 zijn focus verlegd op de inzet van FPV drones voor films en commercials met z’n nieuwe onderneming CinePilot. CinePilot richt zich vooral op klanten die meer willen dan een regulier drone shot en op zoek zijn naar adembenemende, dynamische FPV drone shots.

Grote kans dat als je spectaculaire FPV drone beelden op televisie of in een commercial voorbij ziet komen, dat Sander deze heeft geschoten! Bekijk zijn werk op de CinePilot website of volg hem op Instagram.

Blogs van


Dit moet je weten als je gaat filmen met een FPV drone!
Tips en inspiratie

Dit moet je weten als je gaat filmen met een FPV drone!

Vliegen met een FPV drone, dat doe je niet zomaar even. Kijk de video en lees het blog om te ontdekken hoe je - letterlijk - een vliegende start maakt!

Sander Sassen Sander Sassen
2 jaar geleden