Yessica Duque

Yessica Duque

Fotograaf Yessica Duque uit Wageningen is sinds 2016 gespecialiseerd in foodfotografie en foodstyling. Haar foto's worden gebruikt voor outdoor campagnes, social media en promotie doeleinden voor restaurants en chefs in Europa. Ze houdt ervan om te experimenteren met verschillende stijlen, licht, elementen, sfeer en compositie. Daarnaast heeft ze vele jaren ervaring als grafisch vormgever.

Haar expertise in foodfotografie wordt zeer gewaardeerd door Le Cordon Bleu Paris en Leiths School of Food and Wine in Londen. Foodstyling doet ze onder andere voor Media at ICC - The International Culinary Center New York.

In 2019 is haar werk vertoond op het scherm en gepubliceerd in de catalogus van The Food Photo Festival in Vejle, Denemarken. Yessica stond tijdens de Foodelia Awards in 2019 in de top tien van Best Food Photographer of the Year. In 2020 was ze zelfs genomineerd voor de prestigieuze Pink Lady Food Photography awards.

Blogs van


Review Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art objectief
Productreviews

Review Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art objectief

Hoe is het Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art objectief in de praktijk? Foodfotograaf Yessica Duque vertelt over haar ervaringen en laat de beeldkwaliteit zien!

Yessica Duque Yessica Duque
2 jaar geleden