Cameranu verdedigt titel Shopping Awards

Cameranu doet in 2021 opnieuw mee aan de Shopping Awards. Vorig jaar won Cameranu deze prestigieuze e-commerce prijs in de categorie Elektronica & Telecom.

Stemmen voor Shopping Awards Van 1 tot en met 28 februari is het mogelijk om te stemmen voor de 20e editie van de Shopping Awards. Op 3 maart worden de genomineerden bekend gemaakt. De winnaars worden op 25 maart uitgeroepen.

Shopping Awards
De Stichting Shopping Awards (voormalig Thuiswinkel Awards) reikt elk jaar awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. De stichting is in 2001 opgericht en heeft als doelstelling het organiseren én financieren van onafhankelijke award-verkiezingen voor de branche. Vroig jaar zijn in 9 categorieën prijzen uitgereikt. De winnaars zijn bepaald op basis van publieksstemmen en vakexperts. Publieksstemmen golden voor 50 procent van de uiteindelijke beoordeling. De andere helft werd bepaald door vakexperts met minimaal 3 jaar e-commerce ervaring. Winnaars in de andere categorieën waren: Albert Heijn, zooplus, Omoda, FBTO.nl, Parfumerie Douglas, Greetz, Corendon en Decathlon.

‘Kroon op harde werken’
Namens de directie van Cameranu nam Ricardo van den Burg de prijs afgelopen jaar in ontvangst. Hij noemde het winnen van de award een kroon op het harde werken van alle medewerkers van Cameranu.

Cameranu doet weer mee aan Shopping Awards - 1

Ricardo van den Burg (links, directie) en Michiel Maas (online marketingmanager) namen de prijs namens Cameranu in ontvangst. Foto: BBP Media / Dwain Olsem

Auteur

Cameranu

Als dé community voor beeldmakers van de Benelux maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.