Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen mei 2016

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. In mei heeft Maartje Hermans een review geschreven op Trustpilot.nl en daarmee heeft zij de cadeaubon gewonnen!

Overzichtelijke webshop waar ik snel gevonden had wat ik nodig heb. De service is echt top. Product was inderdaad binnen 1 dag in huis. Ik maakte me vooraf een beetje zorgen om een dure camera via de post op te sturen, maar nu ik CameraNU.nl heb ervaren maak ik me er geen zorgen meer over. Netjes en stevig verpakt en goede bezorgservice. Top! Prijs-kwaliteit verhouding is ook super. Dankjewel.

Maartje..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In mei heeft Meintje Lotte een review geschreven over haar Canon EOS 100D DSLR + 18-55mm DC III en daarmee heeft ze de cadeaubon gewonnen. Hieronder vind je de review.

Ik heb de spiegelreflexcamera nu een kleine drie weken en ben tot nu toe erg tevreden over mijn aankoop. Met het touchscreen beeldscherm is de camera erg makkelijk in gebruik, met één tik stelt de lens scherp en maakt een foto. De camera maakt hele mooie foto's naar mijn mening, de foto's blijven scherp ook als je inzoomt. Ook als je een foto met weinig licht maakt, blijft de kwaliteit goed. De camera kan niet heel snel foto's achter elkaar maken. Maar dat is ook niet nodig, behalve als je bijvoorbeeld foto's wilt maken van vogels of bewegende objecten die snel bewegen. De camera is bijvoorbeeld wel goed voor portretfoto's of voor dingen die niet al te snel bewegen. Over de lens ben ik tevreden. Hij kan alleen geen foto's maken van heel dichtbij, maar dan moet ik een andere lens erbij kopen. Het is een standaard lens die mooie portretfoto's maakt en mooie landschapsfoto's. Een super goede beginners lens dus! Ik raad deze camera zeker aan, aan beginners omdat de camera erg makkelijk in gebruik is, maar ook aan meer gevorderden, omdat de kwaliteit erg hoog ligt.

Beste Meintje..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!