Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen juni 2016

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. In juni heeft Friedie van Diesen een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

Door vooronderzoek van welk apparaat het beste bij mijn wensen paste, was zoeken bij deze site nogal eens gebeurd. Ik had het product wat ik zocht snel gevonden, en vond de website duidelijk en overzichtelijk! an de levertijd stond ik versteld, vrijdag's rond 17.00 uur besteld en zaterdag's om 14.00 uur al in huis. Nu is deze service wel op meer site's maar toch zo net tegen het weekend, petje af. Ik ben zeer tevreden over dit product, dit was nou net wat ik zocht. En daarbij ook nog voor een betaalbare prijs! Een tien geef ik over het algemeen niet gauw, maar deze winkel heeft hem eigenlijk wel verdiend.

Friedie..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In juni heeft Cor Roskam een review geschreven over haar Thule Perspektiv Day Pack en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen. Hieronder vind je een samenvatting van de review.

De tas draagt erg comfortabel. Ik ben zelf 1.90 lang, maar dat geeft geen problemen. De banden zijn niet super dik, maar het comfort is prima. Dat komt mede door het lage gewicht van de tas. De ritsen zijn goed afgedicht. Wel nadelig is dat ze daardoor soms wat lastig open gaan. Het camera vak is prima voor een camera met 3 lenzen en een flitser. Ikzelf heb er een Pentax k-3 II in zitten met een 16-50mm, 55-300mm en een 50mm. Daarnaast nog een flitser. Nadeel is wel dat de tas eigenlijk net te smal is om de camera + telelens + zonnekap er in kwijt te kunnen. Het deurtje staat dan een beetje bol. Aan de andere kant van het cameravak zit nog een vak voor accessoires. Helaas hebben ze deze aangepast en is het eigenlijk alleen nog maar 1 groot vak. Geen aparte vakjes voor bijvoorbeeld geheugenkaarten. Kortom. Het is een prima tas voor een wandeling of fietstocht van een paar uur, maar geen echte outdoor backpack. De tas ziet er strak uit en biedt veel bescherming.

Beste Cor..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!