Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen juli 2016

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. In juli heeft Jouke Smit een review geschreven op Tweakers.net en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

Op de website een monopod uitgezocht. Deze heb ik persoonlijk opgehaald in de winkel. Ik werd er keurig geholpen door een verkoper die wist waar hij het over had. De monopod die ik had uitgezocht werd zelfs afgeraden en er werd een andere aangeraden. Deze was zelfs nog goedkoper ook. Dikke pluim voor CameraNU.nl.

Jouke..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In juli heeft Richard Sleiver een review geschreven over zijn Matin M-6399 regenhoes en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen. Hieronder vind je een samenvatting van de review.

Ik heb deze regenhoes al een paar keer moeten gebruiken bij mijn speurtochten door de natuur. De regenhoes is snel om de body en lens te bevestigen. Ook op een statief levert de hoes geen problemen op. De camera blijft makkelijk bedienbaar door de mouw en het plastic kader aan de achterzijde maakt het mogelijk de achterzijde van de camera te zien en te bedienen. Ook heb je de mogelijkheid om een klepje open te doen waardoor je door de zoeker kan kijken. De hoes is goed te gebruiken bij fotografen die met meerdere lenzen werken. Je hebt geen last van een te grote hoes om je lens als je met kleinere lenzen wilt werken. Wil je gebruik maken van grotere lenzen dan is de hoes voorzien van een extra hoes voor grotere telelenzen die je simpel om je grotere lens doet. Een handige en zeker niet dure hoes om je camera goed te beschermen tegen de regen, sneeuw of (stuif)zand.

Beste Richard..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!