Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen oktober 2016

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In oktober heeft Marrie Kramer een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee heeft ze de cadeaubon gewonnen!

Op internet de camera gevonden die we graag wilden en hebben toen gebeld met de winkel op Urk om te vragen of hij op vooraad was. Heel netjes te woord gestaan en de dame in kwestie heeft hem keurig gereserveerd voor ons zodat wij hem persoonlijk konden ophalen. Direct een mail order ontvangen en daarmee naar de winkel gegaan. Bij de balie is de camera nog even uitgelegd en wat de mogelijkheden waren wat we erbij konden kopen. Voelde totaal niet opdringerig aan, alles kon, niets hoeft.

Marrie..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In oktober heeft Jesse Pasterkamp een review geschreven over zijn Case Logic DSLR Backpack TBC-411 en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen. Hieronder vind je een samenvatting van de review.

Het is een zeer mooie cameratas, hij voelt erg stevig aan en ziet er discreet uit. Je ziet er niet aan af dat er een camera in zit. De ritsen zijn stevig, maar alleen het vak van de camera heeft een dubbele rits, en daar zit geen vergrendelmogelijkheid op tegen diefstal. Ook hadden de vakjes aan de zijkanten van de tas wel wat ruimer gemogen, door er bijvoorbeeld elasthaan in te verwerken hadden de vakjes mee kunnen rekken zodat er meer in kon, zoals een fles water. Het cameravak komt als geheel naar buiten, en dat is erg handig, en de camera is er goed door beschermd. Jammer is wel dat als er geen camera in het cameravak zit, het vak automatisch naar binnen klapt als je het niet vasthoudt, waardoor het wisselen van lenzen soms wat bemoeilijkt wordt. Al met al vind ik het een prima tas voor het geld en ik weet zeker dat deze tas goed tot zijn recht zou komen bij uitjes waarbij je ergens gaat eten.

Beste Jesse..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!