CameraNU.nl
Klantenservice bereikbaar van 11:00 tot 22:00 uur

CameraNU.nl start hartverwarmende Red een Kind actie

Geschreven door Jelle Kaptijn op donderdag 1 december 2016

De decembermaand is over het algemeen een drukte van belang op het gebied van feestvoorbereidingen. Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw zorgen voor een boel drukte en gezelligheid. CameraNU.nl springt hier op een bijzondere manier op in door de mogelijkheid te bieden om bij iedere bestelling € 2,- te doneren voor het dorpsprogramma van Red een Kind in Gwassi in Kenia.

In dit arme dorp wordt met behulp van het ingezamelde geld gezorgd voor voeding, onderwijs en medische zorg. “Het belangrijkste is dat kinderen met dit dorpsprogramma echt uit de armoede kunnen groeien”, vertelt Johan van Slooten, eigenaar van CameraNU.nl, “het is dus geen dweilen met de kraan open, maar structurele hulp.”

Net als vorige jaar loopt de actie de hele maand december zowel online als in de winkel. Iedere twee euro die wordt gedoneerd, wordt bovendien nog eens verdubbeld door de cameraspecialist. Van Slooten hierover: “Wij wilden geen actie opzetten zonder zelf mee te doen. Bovendien hebben we vorig jaar gezien dat ons geld goed terecht is gekomen.”

Zopim
Heeft u een vraag?