Nieuws
Winnaars 500 euro review actie - 1

Winnaars 500 euro Reviewactie CameraNU.nl bekend

Twee klanten blij verrast met cadeaubon

Afgelopen decembermaand waren er diverse acties bij CameraNU.nl. In plaats van 100 euro konden klanten nu 500 euro winnen door een review op Kieskeurig te schrijven. En in plaats van één klant, konden wij deze maand twee klanten blij maken.

Prijs per koerier bezorgd

De eerste winnaar was Emily Schelhaas. Omdat zij wel wat uit de buurt woont, hebben we onze altijd actieve koerier eropuit gestuurd om de prijs te overhandigen en een foto te maken. Hij komt bijna dagelijks overal in het land om pakketjes te bezorgen.

Winnaars 500 euro review actie - 2

De tweede winnaar was wel in de gelegenheid om bij ons in de winkel langs te komen. Richard Edelenbos kwam de cadeaubon van 500 euro persoonlijk afhalen en werd hartelijk ontvangen. Uiteraard waren beide klanten blij verrast met hun cadeaubon.

Winnaars 500 euro review actie - 3

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.