Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen februari 2017

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In februari heeft Iemke-Pieter Zeijlemaker een review geschreven op Tweakers.net en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

Ik was toe aan een nieuwe linkshandige muis. Maar helaas zijn de echte linkshandige muizen een uitstervende diersoort geworden. Eentje heb ik nog geprobeerd maar die voldeed niet. Dus terug gebracht en verder gaan onderzoeken naar de opvolger van mijn oude muis.

Als fanatieke Premiere-, Photoshop- en Lightroom-hobbyist leek mij een tablet ook wel ideaal. Na wat researchwerk blijkt dat je deze perfect linkshandig kunt instellen, overtreft het de mogelijkheden van een muis en is het ook nog goed voor de gezondheid want het gaat RSI tegen. Samen met de goedkoopste prijs bij CameraNU.nl die ook nog het nieuwste model Wacom Intuos Pro M ruim op voorraad had maakte van mij een super gelukkige klant.

Iemke-Pieter..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In februari heeft Carla van Ooij een review geschreven over haar Panasonic Lumix DMC-TZ80 compact camera en daarmee heeft zij de cadeaubon gewonnen.

De Panasonic TZ80 heb ik nu ruim een maand in mijn bezit. Nog nooit heb ik een review geschreven over een product, maar deze camera verdient het om een positieve waardering te krijgen. De foto's zijn van prima kwaliteit en het scherpstellen gaat zeer snel (handig voor mij omdat ik graag vogels fotografeer). Mijn spiegelreflex met pro lens geeft foto's met iets meer detail, maar deze compacte camera met zijn enorme zoom levert goed werk af.

De zoom is op vakantie handig voor zowel landschapsfoto's als detailfoto's. Wel heb ik het idee dat de macro-functie iets minder goed is dan van mijn oude TZ20. Dat zal aan het grote tele-bereik van de camera liggen. Al met al een camera die ik kan aanraden.

Beste Carla..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!