Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen april 2017

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In april heeft Ivor Baak een review geschreven op Tweakers.net en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

De site is overzichtelijk en er is een goede mogelijkheid om foto's van je product te bekijken, ook zijn de beschrijving uitgebreid waardoor je goed weet wat je van plan bent aan te schaffen. Mocht je het product gevonden hebben en doorgaat naar de betaling, die is in simpele stappen uitgevoerd en je krijgt gelijk een bevestiging via de mail. Hierdoor weet je ook dat ze serieus met je bestelling omgaan!

Verschillende keren laat in de avond iets besteld, maar keurig de volgende dag al binnen! Ook word je na de bestelling keurig op de hoogte gehouden van wat er met je pakketje gebeurd en waar het naar onderweg is. Dat geeft je een prettig gevoel omdat je weet dat ze er voor zorgen dat het snel bij je is!

De e-mails die ik na de levering van de bestelling krijg zijn niet vervelend, maar het laat juist zien dat ze geïnteresseerd zijn in jouw mening over het product en over de service die ze bieden. En het mag ook best gezegd worden dat de service ronduit uitstekend is! Ik zal ook zeker alle uitbreidingen voor de toekomst bij cameranu.nl bestellen vanwege de goede ervaring.

Ivor..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In april heeft Anna de Vos een review geschreven over haar Vanguard Reno 41BL rugzak en daarmee heeft ze de cadeaubon gewonnen.

Na een jaar lang gezocht te hebben, is dit de rugzak die aan al mijn wensen voldoet. Niet te groot, compact en toch kunnen al mijn spullen er in. Wat voor mij de doorslag gaf is dat de opening voor de camera aan de rugzijde zit, dus niet aan de buitenzijde. Dat zie je vrijwel nooit bij kleinere rugzakken.

Genoeg ruimte voor accessoires. Meer dan voldoende vakjes om je spullen veilig in op te bergen. Aan de zijkant is zelfs rekening gehouden met een klein reisstatief. Ook de schouderbanden zijn zeer comfortabel; ook dat heb je vrijwel nooit bij kleinere rugzakken. Die hebben meestal dunnere banden. Kortom..., een blije gebruiker!

Beste Anna..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!