Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen mei 2017

Winnaar shopreview cadeaubon

Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van €100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In mei heeft Ronny Albouts een review geschreven op Tweakers.net en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Overzichtelijke website, goede ervaringen in het verleden gehad en ook deze keer was het top! Ik was wel enigsinds verbaasd dat ik bij cameranu was geslaagd; Waarom? Ik was op zoek naar een ereader en per toeval kwam ik op hun website en zag ik er een. Dus, interessant aanbod aan artikelen die zich niet alleen op camera's richt.

Netjes verpakt in een niet veel te grote doos; Dit gebeurd vaak en dat vind ik erg storend. Ereader paste precies in de doos en nam hierdoor niet veel ruimte in beslag in de papier container."

Ronny..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview cadeaubon

Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van €100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In mei heeft Ellen Ebens een review geschreven over de Sony Cybershot DSC-HX90V compact camera en daarmee heeft ze de cadeaubon gewonnen.

"De camera maakt prima foto's en is daarmee een goede reserve voor mijn spiegelreflex camera tijdens mijn verre rondreizen. Dit ook door de zoom mogelijkheden van de camera. De camera is verder door zijn formaat en gewicht handig mee te nemen op tripjes in Nederland. En de GPS functie is belangrijk voor mij omdat ik zo nadien kan zien waar exact in een afgelegen gebied in het verre buitenland een foto genomen is."

Beste Ellen..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!