Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen juni 2017

Winnaar shopreview cadeaubon

Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van €100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In juni heeft Maurice Gorissen een review geschreven op Kiyoh.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Een moderne duidelijke website met ruime productkeuze en zoekfilters. Snelle afhandeling, snelle levering. Ik ga in de toekomst vaker bij dit bedrijf bestellen."

Maurice..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview cadeaubon

Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van €100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In mei heeft Tim Sluijter een review geschreven over het Samyang 16mm f/2.0 ED AS UMC CS MFT objectief en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen.

"Best een aangename lens voor astrofotografie of kleine ruimtes, ligt erg lekker in de hand en is makkelijk te gebruiken. Het enige nadeel is dat de lens niet in mijn heuptasje past, maar dat is meer een persoonlijk obstakel."

Beste Tim..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!