Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen juli 2017

Winnaar shopreview cadeaubon

Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van €100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In de maand juli heeft Ruud Vossen een review geschreven op Tweakers.net en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Website werkt snel en overzichtelijk. Benodigde informatie duidelijk omschreven. Bestelproces gaat vlot, en verzending was ook snel (iets voor middernacht besteld, de dag erna in huis) en goed verpakt.

Iets voor middernacht besteld, de dag erna in huis. Precies zoals ze aangeven dus. Producten waren prima verpakt en veilig aangekomen.

Voorafgaand aan de bestelling heb ik wat later in de avond via e-mail een vraag gesteld over een promotionele actie van Canon. Daarover had ik de ochtend daarna al antwoord via e-mail."

Ruud..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview cadeaubon

Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van €100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In juli heeft Michiel Kreuze een review geschreven over de Sony Alpha SLT-A68 DSLR Body en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen.

"Al bijna mijn hele leven lang een enthousiast gebruiken van Sony camera's (in het analoge tijdperk Minolta). Na ruim zeven jaar met mijn A500 gedaan te hebben werd het langzaamaan toch echt tijd voor een nieuwe camera. Na lang overwegen besloten om voor de A68 te kiezen en niet voor de A77. Had het veel eerder moeten doen.

Wat een heerlijk gevoel om alle keuze te hebben over de instellingen van de camera. En op het display bovenop de camera de belangrijkste zaken terug te zien. Vroeger op mijn Minolta's had ik zo'n scherm en dat heb ik wel gemist op de Sony camera's (A100 en A500). Ook de beeldkwaliteit is er echt op vooruit gegaan (maar wat wil je ook met dubbel zoveel pixels).

De digitale zoeker, waar ik vooraf een beetje huiverig voor was, is geweldig. Je hebt totaal niet in de gaten dat je naar een plaatje kijkt in plaats van naar het "echte" beeld. Ook de kunststof lensvatting voldoet prima, ziet er zeer stevig uit en goed vastgeschroefd aan de body."

Beste Michiel..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!