Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed augustus 2017

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In de maand augustus heeft Wesley Sewüster een review geschreven op Tweakers.net en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Sinds kort iets fanatieker met fotografie en bij hun bestel ik ook de meeste items. De prijs is vaak het laagste maar ook de service is top! Aanrader, en hun voorraad is ook immens. Ze hebben er een vaste klant bij.

Levering besteld om 23:30 (gaf aan voor 23:59 besteld morgen in huis, maar dat hoor ik vaker) en ja hoor, netjes de dag erna ontvangen! Mooi verpakt zodat het onderdeel strak op zijn plek blijft!"

Wesley..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In augustus heeft Tom Verheyen een review geschreven over de Cokin Gradual ND Kit H3HO-25 en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen.

"Ik kocht deze set om mee te experimenteren. En voor mij als beginnend hobby landschapsfotograaf voldoet hij prima. Licht, compact en makkelijk in gebruik en voor zover ik er iets van weet, optisch ook degelijk.

Dus wie een betaalbaar setje zoekt om ervaring mee op te doen en realistisch is in zijn of haar verwachtingen, zal volgens mij veel plezier beleven aan dit product."

Beste Tom..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!