Inruilen voor korting bij Cameranu

Jelle Kaptijn
5 jaar geleden

Je denkt erover om een Sony A9, een Canon EOS 5D Mark IV, een Nikon D500 of een nieuw objectief te kopen. Een mooie korting voor het inruilen van je oude camera of lens is dan mooi meegenomen. Een nieuwe camerabody of een lichtsterk objectief kan namelijk een behoorlijk prijzige aanschaf zijn. Cameranu organiseert daarom van 16 tot en met 29 oktober de inruilweken waarbij je zowel online als in de winkel je apparatuur voordelig kunt inruilen.

Cameranu speelt met deze actie speciaal in op overstappers. Of het nu om een upgrade of een echte merk-overstap gaat: zo'n voordeeltje is mooi meegenomen. Afhankelijk van het aan te schaffen nieuwe artikel kan de korting flink oplopen en dat maakt het extra-voordelig om juist nu je oude apparatuur in te leveren. Kijk op de speciale actiepagina voor de voorwaarden van deze actie.

Als je besluit over te stappen in deze actieperiode kan het nog voordelige voor je uitpakken als je dit combineert met enkele lopende acties van grote merken als Canon, Nikon, Sony en Fujifilm.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van Cameranu. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.