Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed september 2017

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In de maand september heeft Niomi Consten een review geschreven op Kiyoh en daarmee heeft zij de cadeaubon gewonnen!

"Mijn eerste spiegelreflexcamera gekocht. Toen ik hulp nodig had bij mijn keuze heeft de klantenservice heeft mij goed geadviseerd. Ontzettend blij met mijn aankoop. Levering was snel geleverd. Goed advies gekregen over lenzen die bij mijn nieuwe camera passen."

Niomi..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In september heeft Oebele de Zwart een review geschreven over de HBN Camouflagenet Luxe en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen.

"Dit net is van goede kwaliteit en er is een eenvoudige tas bijgeleverd. Het net is redelijk dekkend, maar voor een optimaal effect is het wel verstandig om donkere kleding te dragen. De afmetingen zijn ruim voldoende voor één persoon en zit je laag dan kunnen er gemakkelijk twee personen onder. De fijnmazige ondergrond voorkomt veel gebruikelijke ongemakken van camouflagenetten. Blijf echter wel uit de buurt van fijne takken e.d. Verder is het een uitstekend product met een goede prijs-kwaliteitsverhouding."

Beste Oebele..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!