Nieuws

Winnaars fotowedstrijd Sneakerness

Op 25 en 26 november 2017 stond de Van Nelle Fabriek in Rotterdam in het teken van sneakers. Duizenden sneakerfreaks verzamelden zich om de nieuwste trends en exclusieve paartjes te bewonderen. Als trotse sponsor organiseerde CameraNU.nl in samenwerking met Sneakerness een fotowedstrijd met het thema "Sneakers".

Via Instagram en Facebook hebben we honderden prachtige sneakerfoto’s ontvangen. Uit een selectie van de vijftien beste foto’s hebben we samen met de organisatoren van Sneakerness de beste foto’s gekozen. En de winnaars zijn...

Eerste plaats: Kevin van der Linden

Commentaar: Deze foto van Kevin springt er echt uit. Het zachte invullicht zorgt er voor dat de sneakers en de achtergrond beiden goed belicht zijn. De kleuren in de achtergrond komen terug in de schoen waardoor het een mooi geheel vormt. Toch knalt de schoen er echt uit. De lijnen van de straat trekken je in de foto waardoor je er naar kan blijven kijken.

Bekijk meer sneakerfoto’s van Kevin op Instagram.com/newera040.

Winnaars Sneakers fotowedstrijd - 1

Tweede plaats: Nikki van Toorn

Commentaar: Over knallende foto’s gesproken! Nikki heeft bij deze foto goed nagedacht over de locatie, de combinatie met een zwarte broek en de scherptediepte waardoor de structuur van het hek nog zichtbaar is. Deze foto is echt af en niet voor niets al gedeeld door het officiële instagram account van Nike!

Bekijk meer sneakerfoto’s van Nikki op Instagram.com/nikkivantrn.

Winnaars Sneakers fotowedstrijd - 2

Derde plaats: Kenneth van Stralendorff

Commentaar: On feet foto’s? Kenneth pakt het heel anders aan. De combinatie van een industriële achtergrond en de blauwgrijze kleur van de Asics Gel Lyte 3 Copperhead maken deze foto tot één geheel. De lijnen van de trap staan iets scheef, maar trekken de aandacht wel naar de schoenen.

Bekijk meer sneakerfoto’s van Kenneth op Instagram.com/kennethcrunch.

Winnaars Sneakers fotowedstrijd - 3

Gefeliciteerd!

Alle winnaars.., van harte gefeliciteerd! Alle winnaars krijgen een compact camera waarmee ze nóg veel meer gave sneakerfoto's kunnen maken. Bij de eerste plaats hoort de Sony Cybershot DSC-RX100 V compact camera, bij de tweede plaats de Panasonic Lumix DMC-LX15 compact camera en de derde winnaar gaat er vandoor met de Nikon Coolpix A900 compact camera. Alvast heel veel plezier ermee!

Heb je het sneaker-blog al gezien?

Wil je zelf ook mooie sneakerfoto’s maken? Bekijk dan het blog van Nick Iconick.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.