Nieuws
CameraNU.nl in actie voor Red een Kind - 1

Jaarlijkse actie CameraNU.nl voor Red een Kind

Jelle Kaptijn 3 jaar geleden

Voor het derde jaar op rij komt CameraNU.nl in actie voor Red een Kind. Klanten van het bedrijf op Urk kunnen bij hun aankoop een donatie doen, die door CameraNU.nl wordt verdubbeld. De opbrengst is bestemd voor het dorpsprogramma in Gwassi in Kenia.

Bij iedere online bestelling in de periode van 11 december 2017 tot en met 14 januari 2018 kunnen klanten € 2,- doneren. In de winkel is er de mogelijkheid om bij je aankoop een bijdrage te doen in de collectebus. In januari wordt de balans opgemaakt en verdubbelt CameraNU.nl het gedoneerde bedrag.

Groei in Gwassi

Het dorpsprogramma in Gwassi – dat met deze actie gesteund wordt – loopt nu drie jaar. In de afgelopen jaren zijn er al mooie resultaten behaald. Zo zijn er inmiddels 142 zelfhulpgroepen waarin ouders samenwerken om de situatie van hun gezin te verbeteren. Met name door deze groepen werden er ruim 3.000 kinderen bereikt. Ook voor jongeren biedt het programma kansen: 148 jongeren die een vaktraining volgden, hebben een baan gevonden.

Het afgelopen jaar werd er met decemberactie van CameraNU.nl een bedrag van € 6.736,- opgehaald, waarmee drie kinderen gesponsord zijn. Dit jaar is het streven om vijf kinderen de kans te geven om uit armoede te groeien. Voor meer informatie over Gwassi en Red een Kind kun je terecht op onze site.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.