Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed november 2017

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In de maand november heeft Marnix de Stigter een review geschreven op Kiyoh.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Goede service en contact. Snel geleverd en goed product. Er mistte een onderdeel (batterijen) bij het product. De dag erna had ik ze nageleverd thuis in de bus. Super.

Verbeterpunten: Bij het product dat ik had gekocht (set strobe radiotriggers voor Nikon) kijken of de leverancier de batterijen heeft meegeleverd. Maar de reactie van de service was helemaal goed."

Marnix..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In november heeft Vera Freeke een review geschreven over de Sony Alpha A6300 systeemcamera Zwart met 16-50mm OSS lens en daarmee heeft ze de cadeaubon gewonnen.

"Na een DSLR camera is dit qua gewicht een genot. Daarbij verrast de super snelheid mij. Dit is echt hoog! ideaal voor dierenfotografie. Het beeldscherm is superscherp. Tevreden met de afdrukken. Het is best weer ff wennen met alle nieuwe functies maar er zitten ook auto programma's op, dat maakt het makkelijk. Natuurlijk minder bereik dan met mijn oude lenzen maar ik hoop op een nieuwe uitgave van lenzen!"

Beste Vera..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!