Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed december 2017

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In december heeft Steff Siegers een review geschreven op Kiyoh.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Snelle levering, zorgvuldige neutrale verpakking. 's Avonds rond 22:30 besteld, de volgende dag volgens afspraak kosteloos bezorgd. Omdat het om een kwetsbaar en aantrekkelijk artikel ging, ben ik blij met een zorgvuldige en goed met luchtkussens opgevulde neutrale omdoos, zodat onverlaten niet op een spoor worden gezet."

Steff..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In december heeft Patrick Wilmink een review geschreven over de Manfrotto MK290XTA3-3W Aluminium Tripod Kit en daarmee heeft ze de cadeaubon gewonnen.

"Ik moest even wennen aan de drie hendels voor drie rotatie-assen, mijn vorige statief had er twee op één hendel. Blijkbaar maken ze dat niet meer zo. Helaas kwam dat statief uit de jaren 70 en viel één van haar poten eruit op vakantie. Maar ik ben heel tevreden met deze aankoop. Het statief is zeer stabiel, de uitschuifbare pootjes kun je heel erg goed klem zetten."

Beste Patrick..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!