Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed februari 2018

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In februari heeft Lisanne van der Werve een review geschreven op Kiyoh.nl en daarmee heeft zij de cadeaubon gewonnen!

"Veel keus, supersnel geleverd en je kan zelf kiezen wanneer het bezorgd wordt; ook in het weekend of 's avonds. Als beginnend fotograaf zou ik graag op de website wat meer begeleiding krijgen bij het kiezen van de juiste producten."

Lisanne..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In februari heeft Wisse Hertsenberg een review geschreven over de Buteo Photo Gear Photohide Aquila en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Dit is een erg fijne tent. Heel compact en licht om mee te nemen. Ook kun je hem door de haringen en scheerlijnen die er bij zitten nog extra steviger zetten als het waait."

Beste Wisse..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!