Productreviews

Nieuw van Nikon..., de D750!

Nieuw van Nikon..., de D750 De D750 is een echte fullframe krachtpatser met een 24.3 megapixel sensor, een gevoelige autofocus die is gebaseerd op een systeem met 51 scherpstelpunten én de EXPEED 4 beeldprocessor. U weet dat u met de D750 absolute zekerheid heeft over twee dingen..., snelheid en scherpte. Daarnaast heeft u alle vrijheid door de toevoeging van een 3.2" kantelbaar display, compatibiliteit met Nikon's creatieve verlichtingssysteem en kunt u bestanden draadloos delen met behulp van wifi.

Scherpte en snelheid
De weerbestendige Nikon D750 body is voorzien van een herziene FX-formaat sensor die zeer lichtgevoelig is. De ISO is instelbaar van 100 tot 12800. Naast gevoeligheid is snelheid een element dat voor iedere fotograaf van belang is. Dankzij het groepveld AF-systeem en de mogelijkheid tot het maken van 6.5 beelden per seconde weet u zeker dat elke druk op de ontspanknop gewoon raak is. En dat, in combinatie met een uitmuntende beeldkwaliteit, is een zekerheid die u als professional nodig heeft.

Groot kantelbaar display
Het grote kantelbare display van 3.2" is voorzien van een anti-reflectie-coating en is tot 90° omhoog en tot 75° omlaag te kantelen. De kleurbalans en de helderheid van het scherm zijn volledig aan te passen naar uw persoonlijke voorkeuren. Dit maakt het eenvoudig om opnames te maken vanuit een nieuw oogpunt zonder dat u languit op de grond hoeft te gaan liggen.

Meer informatie over deze prachtige nieuwe fullframe Nikon vindt u op de eigen productpagina van de D750.