Nieuws
Ruim 7700 Euro voor Red een Kind - 1

Ruim 7700 Euro voor Red een Kind

Hartverwarmende actie met prachtig resultaat

Foto- en videospecialist CameraNU.nl doneerde afgelopen winter samen met haar klanten voor de derde keer op rij aan stichting Red een Kind. Bij iedere bestelling kon de klant van CameraNU.nl twee euro doneren aan Red een Kind. Voor iedere ingezamelde twee euro legde CameraNU.nl er aan het eind ook weer twee euro bij. Red een Kind zet zich in voor kinderen in armoede door hen een toekomst te geven en te verbinden met mensen in Nederland.

Groot succes

Heel veel klanten van CameraNU.nl deden mee aan deze actie en maakten het samen tot een groot succes. Uiteindelijk kon er een bedrag van € 7.776,- worden overhandigd aan stichting Red een Kind en daar waren ze uiteraard héél blij mee!

Ruim 7700 Euro voor Red een Kind - 2

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.