Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed april 2018

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In april heeft Hans Luiken een review geschreven op Kiyoh.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Bijzonder kundige en aardige medewerkers. Fantastische ontvangst met koffie en de mogelijkheid om materiaal al dan niet buiten uit te testen. Prachtige en vakkundig bij gehouden website."

Hans..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In april heeft Dirk Bakker een review geschreven over de Elinchrom D-LITE RX ONE studioflitser en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Ik werk al met de D-lite RX 2 (3 stuks) en de D-Lite RX 4 (1 ex.) Maar soms heb ik behoefte aan een flitser die minder licht geeft dan een D-Lite RX 2 op de laagste stand. Dan is de D-Lite RX One een logische keuze. Een fijne flitskop om kleine lichtaccenten te plaatsen of om een schaduw wat op te helderen.

Ik heb het apparaat nu een paar weken in gebruik en ben er zeer tevreden mee. Hij voldoet aan al mijn wensen. Ondanks dat de flitskop redelijk goedkoop is, krijg je de bekende Elinchrom kwaliteit die je ook in de duurdere Elinchroms aantreft."

Beste Dirk..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!