Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed mei 2018

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In mei heeft Maikel Bouwman een review geschreven op Vergelijk.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Product was niet direct op voorraad bleek later. Elke stap daarna werd keurig gemaild. Klasse!! Daarnaast een overzichtelijke website met scherpe prijzen, ik kan ze aanbevelen!"

Maikel..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In mei heeft Edward Charry een review geschreven over de Zeiss Conquest HD 8x42 verrekijker en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Deze verrekijker heeft mijn behoefte om heerlijk ver te kunnen kijken naar diverse onderwerpen zoals vogels, bomen, vergezichten, zeeën, vliegtuigen en veel meer en om fijne details te ontwarren, meer dan waar gemaakt. De kijker is heerlijk scherp en in gebruik erg handzaam. Heel makkelijk in te stellen en wat voor mij erg belangrijk is, is dat de kijker bij het kijken in balans is."

Beste Edward..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!