Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed augustus 2018

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In augustus heeft Jeroen Schultheiss een review geschreven op Kiyoh en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Over bijna alle producten 5 jaar garantie. Ze zijn super goed in communiceren naar de klant. Snelle verzending. Geen verbeterpunten."

Jeroen..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In augustus heeft Wilfred van den Hoorn een review geschreven over de GoPro Hero 5 Black action cam en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Erg leuke cam om op vakantie snel bij de hand te hebben. De vertekening maakt de beelden wel specifiek. Dit hoort wel bij de action cam. Het is ook wel instelbaar, maar dan gaat een deel van het beeld verloren.

De kinderen hebben er heel veel lol mee gehad in het zwembad en op de buikschuifbaan. De waterdichtheid is top. Hij is hufterproof. Een keertje laten vallen kan geen kwaad. De stabilisatie in de camera werkt goed. Filmpjes zien er dan ook strak uit.

Leuke gimmick is de gps die er in zit en die bruikbaar is om bijvoorbeeld de snelheid weer te geven."

Beste Wilfred..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!