Nieuws

Leica T Proeverij

Donderdag 23 oktober 2014 jongstleden organiseerde CameraNU.nl in samenwerking met importeur Transcontinenta een zeer smakelijke kennismaking met de Leica T systeemcamera. De deelnemers meldden zich rond 10:00 uur 's ochtends bij het bekende restaurant De Boet op Urk, waar ze konden genieten van een heerlijk bakje koffie of thee.

Na een korte introductie met betrekking tot de nieuwe Leica T systeemcamera konden de deelnemers diverse camera's uittesten, met de "T" in de hoofdrol. Maar ook de D-lux en V-lux waren te proberen net als de M en de X. Voldoende ingrediënten voor een heerlijk fotografische maaltijd dus.

Leica T Proeverij - 1
Leica T Proeverij - 2

De workshop voedselfotografie viel zeer in de smaak bij de deelnemers, waarna er voor iedereen een heerlijke lunch klaarstond. Omdat na een uitgebreide lunch een wandeling in de frisse lucht niet te versmaden is, liep het gezelschap gezamenlijk naar Balk Shipyards waar op de scheepswerf verder werd gefotografeerd.

Rond 14:00 uur 's middags werd de dag afgesloten met een nabespreking, wederom met koffie en thee. Een topdag voor iedereen en zo'n gratis kennismakingsdag is zéker voor herhaling vatbaar!