Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen augustus 2014

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. Vorige maand heeft Sanne Hoekstra een review geschreven op Trustpilot.nl en daarmee heeft zij de cadeaubon van augustus 2014 gewonnen!

CameraNU.nl is een overzichtelijke site met een groot assortiment aan electronica. De duidelijke beschrijving en de vele reviews van vele producten trekken je over de streep om juist daar je product te bestellen. De prijsverhouding is precies goed, hierdoor staat CameraNU.nl ook hoog aangeschreven. De snelle bestelservice is ideaal en oogt meteen vertrouwd. Ik zou zeker in de toekomst nog eens gebruik maken van CameraNU.nl!

Sanne..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van eens shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. Vorige maand heeft Edwin Venema een review geschreven over zijn Tamron AF 28-300mm f/3.5-5.6 Di VC PZD Canon objectief en daarmee heeft hij de cadeaubon van augustus 2014 gewonnen!

Deze nieuwe Tamron gebruik ik op 2 fullframe camera's (6D en 5DMk3) als "gemaksoplossing", bijvoorbeeld bij stedentripjes als je niet zit te wachten op veel lenswisselingen. Mijn eerste indruk; deze Tamron heeft me zeer positief verrast. Natuurlijk haalt hij het niet bij mijn primes en kwaliteitszooms zoals de 70-200mm f/2.8 van Canon, maar de beeldkwaliteit is verrassend goed te noemen, ook in de randen van het bereik. Vignettering is goed onder controle en scherpte is zeer acceptabel, vooral in het centrum.

Edwin..., nogmaals van harte gefeliciteerd en ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!