Productreviews

Nieuw van Nikon..., de D810!

Nieuw van Nikon..., de D810 Vandaag geïntroduceerd, nieuw in het assortiment van CameraNU.nl en nú te reserveren..., de fullframe Nikon D810 DSLR met een resolutie van 36.3 megapixel. Deze uitblinker in hoge resolutie vervangt de D800 én de D800E.

De robuuste body heeft een stof- en spatwaterbestendige body van magnesiumlegering en is voorzien van een stabiele sluiter die een minimum aan trillingen geeft. De fullframe 36.3 megapixel CMOS sensor heeft een breed dynamisch bereik, is zeer lichtgevoelig en biedt een uitstekende scherpte doordat het optische doorlaatfilter er uit is gelaten. De sensor wordt ondersteund door de snelle Expeed 4 beeldprocessor en het 51-punts scherpstelsysteem van de Nikon D4s.

Met de D810 DSLR geeft Nikon u alle vrijheid om te filmen in full HD kwaliteit met een minimum aan ruis, moiré of valse kleuren. De HDMI-uitvoer zorgt ervoor dat uw de beelden gelijktijdig kunt opslaan in de camera en op een externe recorder. De D810 beschikt over twee geheugenkaartsleuven..., één voor snelle UDMA 7 compact flash kaarten en één voor een SD, SDHC of SDXC geheugenkaart. Dit geeft u de mogelijkheid om JPEG en RAW bestanden apart van elkaar op te slaan of om videobestanden op de ene en foto's op de andere kaart op te slaan.

Meer informatie over deze prachtige nieuwe fullframe Nikon vindt u op de eigen productpagina van de D810.