Productreviews

Nieuw van Canon..., de EOS 7D Mark II!

Het heeft even geduurd maar de langverwachte opvolger van de Canon EOS 7D is er..., de Canon EOS 7D Mark II. En het is niet zomaar een camera. De stof- en spatwaterbestendige body van magnesiumlegering is voorzien van een aantal indrukwekkende technieken waarmee de 7D Mark II zich bij uitstek leent als werkpaard voor fotografen die op snelheid moeten bouwen. Sport-, natuurfotografen en videografen kunnen hun hart ophalen.

De nieuwe Canon EOS 7D Mark II - 1

Niet zomaar snel maar razendsnel
De 20.2 megapixel APS-C formaat CMOS sensor wordt ondersteund door maar liefst twee DIGIC 6 beeldprocessoren. De DIGIC 6 processoren dragen zorg voor de ruisreductie en de kleurreproductie maar natuurlijk ook de snelheid. De soepele informatieverwerking is duidelijk te merken bij het opnemen van full HD video's met 60fps en bij het maken van foto's.

Scherpstelling en lichtgevoeligheid
Het automatische scherpstelsysteem van de Canon 7D Mark II, dat is gebaseerd op 65 cross-type scherpstelpunten, staat garant voor een nauwkeurige scherpstelling. Oók als uw onderwerp volop in beweging is. De cropfactor van 1.6x zorgt ervoor dat u niet perse een teleconverter hoeft te gebruiken en volop kunt profiteren van de ISO-gevoeligheid van de sensor en de lichtsterkte van het objectief dat u gebruikt.

De nieuwe Canon EOS 7D Mark II - 2

De EOS 7d Mark II is de langverwachte opvolger van de Canon EOS 7D. Met de beschikking over twee supersnelle DIGIC 6 processoren, 65 cross-type scherpstelpunten, een snelheid van tien RAW-beelden per seconde en twee geheugenkaartsloten is de 7D Mark II gebouwd voor topsnelheid!

Niet alleen voor fotografen
De 7D Mark II geeft u de mogelijkheid om in full HD te filmen met 24 tot 60fps. Het heldere LCD display met liveview stelt u in staat om moeiteloos de compositie te bepalen en de scherpstelling af te stemmen. De body heeft een stereomicrofoon maar is daarnaast voorzien van een microfoon- en een koptelefoonaansluiting. Meer informatie vind je op de eigen productpagina van de Canon EOS 7D Mark II!

Super pre-order-actie bij CameraNU.nl
Waar kunt u de snelheid van de EOS 7D Mark II beter aan den lijve ondervinden dan samen met Bleekemolens Race Planet op Circuit Park Zandvoort? Als u uw nieuwe 7D Mark II bij CameraNU.nl pre-ordert kunt u als één van 20 winnaars naar het bekendste circuit van Nederland. En hier gaan héle spectaculaire dingen gebeuren. Lees snel verder en pre-order uw nieuwe 7D Mark II bij CameraNU.nl!

15 september 2014 16:25

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.