Productreviews

Nieuw van Canon..., de PowerShot G7 X!

Als kritische fotograaf wilt u graag een compact camera waarmee u professionele resultaten kunt behalen. De 20.2 megapixel Canon PowerShot G7 X compact camera is een nieuwe telg in de familie van Canon camera's met een 1" sensor. Met 4.2x optische zoom, een handmatige scherpstelring en een opklapbaar touchscreen van 3.0" hoeven uw creatieve mogelijkheden niet verminderd te worden op het moment dat u uw DSLR even niet mee wilt nemen.

De nieuwe Canon PowerShot G7 X - 1

Alles in huis De Canon PowerShot G7 X heeft alles in huis..., fotografeer in JPEG of RAW en maak vloeiende video's in full HD kwaliteit. En dat met een camera die maar 304 gram weegt en in uw borstzak past. Door het zoombereik van 24 tot 100mm en de lichtgevoelige 20.2 megapixel CMOS sensor bent u absoluut niet gelimiteerd in uw mogelijkheden. Bovendien is de lens zeer lichtsterk. De ISO-waarde is instelbaar van 125 tot 12800 en ook de ingebouwde flitser geeft net dat beetje extra licht als u dat nodig heeft.

Creatieve vrijheid
Maak een onopvallend portret terwijl u in de stad loopt, leg het uitzicht vast en loop weer verder. Met de PowerShot G7 X van Canon beschikt u tijdens het fotograferen én filmen over een slimme automatische stand die de beste instellingen voor dat moment selecteert aan de hand van tal van voorgeprogrammeerde scènes. En het eindresultaat? Dat kunt u direct delen door de toevoeging van wifi en NFC.

Heeft u er een keertje geen zin in om een zware spiegelreflexcamera en een nog zwaarder objectief mee te nemen? De Canon PowerShot G7 X is dan dé keuze. Compact, licht van gewicht, snel, lichtsterk, RAW en meer dan 6 beelden per seconde. Waarom zwaar en uitstekend als het ook licht en uitstekend kan?

Meer informatie over de Canon PowerShot G7 X vindt u op de eigen productpagina!

15 september 2014 17:01