Productreviews

Nieuw van Samsung..., de NX1 systeemcamera!

Samsung gooit het met de Samsung NX1 systeemcamera over een heel andere boeg door een tal van indrukwekkende specificaties te verpakken in een compacte stof- en spatwaterbestendige body van slechts 550 gram. De NX1 huist ongelofelijk veel functies en staat garant voor kwaliteit. U kunt niet alleen fotograferen in RAW en filmen in 4K kwaliteit met 24fps én stereogeluid maar ook alles delen middels wifi.

De nieuwe Samsung NX1 - 1

Snel en uiterst lichtgevoelig
De 28.2 megapixel APS-C formaat BSI-CMOS sensor wordt ondersteund door een snelle processor waardoor u in alle omstandigheden kunt profiteren van de beeldkwaliteit en de snelheid van de camera. Met een automatisch scherpstelsysteem dat gebaseerd is op maar liefst 205 fasedetectie AF-punten heeft de NX1 geen enkele moeite met het volgen van bewegende onderwerpen.

Touchscreen en elektronische zoeker
Naast de automatische scherpstelling kunt u het heldere AMOLED touchscreen van 3.0" gebruiken om met uw vinger scherp te stellen op uw onderwerp waarna er direct wordt afgedrukt. Het display is bovendien kantelbaar. Wilt u liever op de traditionele manier aan de slag? Dan kunt u de hoge resolutie elektronische zoeker gebruiken om uw compositie te bepalen.

4K video in een handzaam formaat met een gewicht van slechts 500 gram? Het is Samsung gelukt met de NX1 systeemcamera. De camera is supersnel door een snel focussysteem met maar liefst 205 scherpstelpunten. De NX1 zorgt voor vijftien RAW-foto's per seconde!

De nieuwe Samsung NX1 - 2

Wifi en andere aansluitingen
Naast wifi via NFC is de Samsung NX1 systeemcamera voorzien van bluetooth. De gratis te downloaden Samsung SMART Camera app stelt u in staat om bestanden eenvoudig over te brengen naar een tablet of smartphone of uw smart apparaat te gebruiken als afstandsbediening voor de camera. Ter ondersteuning van de videofuncties zijn er naast een ongecomprimeerde HDMI-uitgang nog een microfoon- en hoofdtelefoonaansluiting toegevoegd.

Meer info en specificaties vindt u op de eigen productpagina van de Samsung NX1 systeemcamera!

16 september 2014 10:15