Productreviews

De GoPro HD Hero 4 action cam Silver!

Met kwalitatieve eigenschappen, een zeer compact ontwerp, vele beschikbare accessoires en een innovatieve app is een GoPro action cam absoluut de standaard in de markt. En de GoPro HD Hero 4 action cam brengt het vastleggen van uw avonturen naar een geheel nieuw niveau doordat u kunt filmen in 4K met 15fps.

GoPro HD Hero 4 action cam - 1

Tweemaal zo krachtig als zijn voorganger
De duurzame én draagbare GoPro HD Hero 4 action cam heeft ten opzichte van zijn voorganger een verbeterde beeldkwaliteit en een processor die tot wel tweemaal zo snel is. Niet alleen kunt u filmen in 4K met 15fps, ook filmen in 2.7K met 30fps of 720p met 120fps is mogelijk. Zo kunt u alle actie in slowmotion vastleggen..., wat u ook doet. Kajakken, duiken, surfen, skaten, mountainbiken, bergbeklimmen, snowboarden, skydiven..., uw GoPro kan gewoon met u mee.

Vele extra functies
Naast vele videomogelijkheden heeft u verschillende fotofuncties tot uw beschikking. Maak foto's met lange sluitertijden in het donker, maak een timelapse met een interval tussen een halve of 60 seconden of leg snel voorbijgaande momenten met 30 beelden per seconde vast in de burst-modus. Eén van de belangrijkste functies voor foto én video is Protune. Dit zijn uitgebreide opties voor het instellen van de witbalans, het contrast, de kleuren en de belichting.

Weer een super action cam van GoPro. Bekijk ook zéker de GoPro HD Hero 4 Black, waarmee u in 4K met maar liefst 30 frames per seconde actie kunt filmen. De nieuwste GoPro is natuurlijk draagbaar én duurzaam met een behuizing waarmee u tot 40 meter onder water kunt filmen. Met Protune bepaalt u de belangrijkste instellingen. Timelapse video's of nachtopnames zijn geen enkel probleem voor de Hero 4!

GoPro App
In combinatie met de handige GoPro app kunt u uw GoPro action cam vanaf uw smartphone of tablet bedienen. Pas de instellingen aan, start of stop een opname, kies een andere modus, bekijk de status van de batterij en kijk live mee met wat u aan het opnemen bent. Ook kunt u foto's en video's terug kijken en eventueel verwijderen. Wilt u alles direct delen met vrienden of familie? Stuur de bestanden naar uw smartphone of tablet en deel de gaafste momenten meteen via e-mail, Twitter, Facebook of Instagram! Zelfs het updaten van de firmware van uw action cam kan draadloos via deze app.

Meer info, specificaties en types vindt u op de overzichtspagina van de GoPro HD Hero 4 action cam!

29 september 2014 13:57