Nieuws
CameraNU.nl in actie voor Red een Kind - 1

Winteractie CameraNU.nl voor Red een Kind

3 jaar geleden

Voor het vierde jaar op rij komt CameraNU.nl in actie voor Red een Kind. Klanten van het bedrijf op Urk kunnen bij hun aankoop een donatie van € 1,- doen. De opbrengst gaat naar het ‘Groei in Gwassi’ dorpsprogramma in Gwassi, Kenia.

Bij iedere online bestelling tussen 22 november 2018 en 31 januari 2019 kunnen klanten € 1,- doneren. In de winkel is er de mogelijkheid om bij je aankoop een bijdrage te geven in de collectebus. In februari wordt de balans opgemaakt en schenkt CameraNU.nl het totale binnengekomen bedrag.

Groei in Gwassi

Het dorpsprogramma in Gwassi – dat met deze actie gesteund wordt – loopt nu vier jaar. Gelegen aan het iconische Victoriameer worstelen de inwoners met armoede en sociale problemen, zoals alcoholisme en schooluitval. Door middel van zelfhulpgroepen, waarin ouders samenwerken om de situatie van hun gezin te verbeteren, worden er mooie resultaten behaald. Met name door deze groepen werden het afgelopen jaar ruim 3.000 kinderen uit 15 dorpen bereikt. Ook voor jongeren biedt het programma kansen: 148 jongeren die een vaktraining volgden, hebben inmiddels een baan gevonden.

Het afgelopen jaar werd er met de decemberactie van CameraNU.nl een bedrag van € 7.776,- opgehaald. Help ons ook dit jaar om de kinderen in Gwassi hoop te geven. Kijk voor meer informatie over Gwassi en Red een Kind op onze site.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.