Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed november 2018

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In november heeft Stephan van der Linde een review geschreven op Tweakers.net en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Cameranu heeft een dermate ruime aanbieding dat je er altijd wel vind wat je zoekt, voor een goede prijs. Telkens wanneer ik wat nodig had voor mijn camera, zoals een lens of een filter heb ik dat via Cameranu besteld. Recent kreeg ik een filter toegestuurd waar de verpakking van kapot was en er vingerafdrukken opzaten, na dit te melden kreeg ik het aankoop bedrag terug zonder enige aarzeling. Dat is wat mij betreft een geweldige service waar vele andere shops van kunnen leren. Daarnaast is de levering altijd binnen de afgesproken tijd!"

Stephan..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In november heeft Dian Miedema een review geschreven over de Canon EOS 77D DSLR Body en daarmee heeft zij de cadeaubon gewonnen!

"Zeer fijne snelle camera, nadat mijn oude Canon EOS 1000D mij heel veel plezier had opgeleverd wilde ik verder uitbreiden naar een snellere nieuwere camera. Naar lang en uitgebreid zoeken kwam ik op de Canon EOS 77D. Het bleek een semi-professionele gebruiksvriendelijke camera te zijn en dat was waar ik naar opzoek was. Het is een goede snelle camera die lekker in de hand ligt. Als een 80D net een stap te duur is is dit zeker een goed alternatief! Zelfs bij ISO 12800 had ik amper ruis met mijn 75-300mm lens! Camera reageert super snel en filmkwaliteit is ook geweldig! Kortom een snelle gebruiksvriendelijke uitgebreide camera!"

Beste Dian..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!