Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed december 2018

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In december heeft Nick de Reuver een review geschreven op Kiyoh.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Goede service, telefonisch goed geholpen en ook een foutje van mijn kant werd super snel en behulpzaam opgelost! Zeer tevreden met mijn producten en zal hier zeker vaker bestellen."

Nick..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In december heeft Eric de Kuijper een uitgebreide review geschreven over de Godox TT685 flitser voor Sony en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Met deze Godox TT685S haal je een dijk van een flitser in huis. Deze flitser heeft alle mogelijk denkbare functies standaard ingebouwd, ook Master, Slave, Infra rood én Radiografisch op 2.4GHz tot aan 100 meter in het vrije veld. Dit is ook nog eens te combineren met de studio flitsers van Godox.

Deze reportageflitser is technisch identiek aan de V860, maar dan met (oplaadbare) batterijen in plaats van een accu. Persoonlijk heb ik veel liever de versie met batterijen omdat je, waar je ook bent, altijd wel ergens een setje penlights kunt kopen. Bij de accu ben je afhankelijk van een oplaadmogelijkheid. Het tweede voordeel is, dat je deze flitser kunt gebruiken met een accupack, dit in tegenstelling tot de V860 welke dit niet kan.

De flitser heeft een mooi, groot en duidelijk verlicht display welke display kleur aangeeft in welke modus de flitser actief is. (Master of slave), op grote afstand dus al te zien. De flits is krachtig, de laadtijd is snel en de lichtkleur is en blijft goed en constant zowel qua kracht als qua kleur. Dit heeft men erg goed voor elkaar bij Godox tegen een prijs die de helft is van de eigen merk flitsers. Ongelofelijk veel accessoires zijn bij te krijgen zodat je eingelijk een hele mobiele studio kunt maken met deze krachtpatser.

Het enige eventuele minpuntje is de wat fragiele voet. Gelukkig is deze los leverbaar, maar deze had steviger, dus van metaal, moeten zijn.

Een laatste puntje, deze flitser is zo enorm uitgebreid qua mogelijkheden, dat deze niet geschikt is voor beginners. Een beginner verdwaalt compleet in deze mogelijkheden. Dit is een flitser voor gevorderden en professionals."

Beste Eric..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!