Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed januari 2019

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In januari heeft Maaike Visser een review geschreven op Kiyoh.nl en daarmee heeft zij de cadeaubon gewonnen!

"Ruim assortiment, goede prijzen en altijd snel in huis. Grootste pluspunt voor mij is de hulp die je (telefonisch) krijgt met vragen over het assortiment. Eén van de weinige redenen waarom ik soms een reguliere winkel boven online shop verkies. Maar dat is bij CameraNU dus niet nodig!"

Maaike..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In januari heeft Dennis Kluytmans een review geschreven over het Sigma 17-70mm f/2.8-4.0 DC OS HSM Macro Contemporary Canon objectief en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"De bestelling is erg snel en professioneel afgehandeld. In de ochtend besteld, in de avond had ik de lens. Bij het uitpakken (als een kind zo blij) zet ik de lens op mijn camera en ik was meteen zeer tevreden! Snelle lens, stille motoren, haarscherp beeld en degelijke bouwkwaliteit. Sindsdien is de lens niet van mijn camera af geweest; ik beveel de lens aan!"

Beste Dennis..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!