Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed februari 2019

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In februari heeft Jeroen Gerth een review geschreven op Kiyoh.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Een derde partij statiefgondel bij CameraNU.nl besteld, aangezien ze deze voor een goede prijs beschikbaar hadden. Via de webshop besteld en netjes volgende dag bij mij thuis bezorgd. Bestelproces verliep zonder problemen en snel bezorgd. Misschien dat ik hun winkel nog eens ga bezoeken."

Jeroen..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In februari heeft Christoph van der Bij een review geschreven over het Samyang 85mm f/1.4 AS UMC Pentax objectief en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"De meeste reviews waren positief. Maar na aanschaf had ik niet verwacht dat ik verslaafd zou raken aan deze lens. Ik gebruik m echt voor alles. Van landschap tot portret. De scherpstelling is uiteraard met de hand. Op mijn Pentax K1 is dat geen enkel probleem. De sensor ziet wanneer het beeld scherp is en geeft keurig een piepje."

Beste Christoph..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.