Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed maart 2019

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In maart heeft Veerle van Nunen een review geschreven op Kiyoh.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Geweldige zaak, supersnelle en deskundige reacties (via Facebook messenger maar ongetwijfeld ook via mail). Gaven na overleg een mooie tas cadeau bij mijn aankoop van een Canon 800D, die mij overtuigde de camera hier te kopen. Ontzettend behulpzaam tijdens het aankoopproces en de camera was de volgende dag al in huis. Je merkt echt dat je hier met kenners te maken hebt, in tegenstelling tot aankopen bij bijvoorbeeld Bol of Coolblue, terwijl de prijzen gelijk zijn. Grote aanrader om hier je aankoop te doen!"

Veerle..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In maart heeft Tessa de Vries een review geschreven over de Nikon D3500 DSLR met een 18-55mm lens en daarmee heeft zij de cadeaubon gewonnen!

"Volgens mij is dit de eerste review die ik ooit over een product geschreven heb, dat zegt wat! Ook ben ik niet iemand die snel 5 sterren op geven, maar ik kon simpelweg niet anders beoordelen.

Ik wilde graag gaan beginnen met professionele fotografie, hiervoor was ik op zoek naar een geschikte camera, maar de prijs kon hiervoor niet te hoog zijn (ben immers student, en ik moest maar afwachten of het echt iets voor mij was).

Na veel camera's vergeleken te hebben (o.a. gekeken naar de Canon 4000D, Canon 2000D en de Canon 200D), ben ik toch uit gekomen bij deze camera. Qua specificaties is de prijs-kwaliteit het beste bij deze camera.

Ten eerste ligt de camera ontzettend fijn in de hand, je kunt hem met een hand bedienen als je dat wilt. De camera is een van de lichtsten in zijn soort, en is heel erg compact. Alle knopjes zitten aan de rechterkant van de camera, wat gemakkelijk werkt. Dit is dan ook een van de redenen waarom ik voor deze camera gekozen heb, in plaats van de Canon's of de oudere Nikon D3400.

De camera is makkelijk in de bediening, bij alle opties is er meer informatie over de optie te vinden en dit werkt prettig voor de beginner. Daarnaast is het menu intuïtief, je hebt het eigenlijk al heel snel door.

De beeldkwaliteit vind ik enorm goed, maar ik heb dan ook geen vergelijkingsmateriaal hoe de kwaliteit is in vergelijking met andere spiegelreflex camera's.

De kitlens die bij de camera zit werkt fijn en voelt degelijk aan. Ik heb er zelf een Yongnuo 50mm f/1.8 bij gekocht, deze vind ik wel een stuk fijner werken voor portretten. De kitlens gebruik ik meer voor close ups van objecten, ook is het prettig dat deze lens kan inzoomen wat de 50mm lens niet kan."

Beste Tessa..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.