Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed april 2019

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In april heeft Frederique de Bruijn een review geschreven op Trustpilot.nl en daarmee heeft zij de cadeaubon gewonnen!

"Ik ben nog niet vaak een bedrijf tegen gekomen waar werkelijk alle medewerkers die je spreekt of mailt zo klantvriendelijk zijn. Ik had problemen met het werkend krijgen van mijn aankoop en er is met engelengeduld en expertise voor gezorgd dat mijn g-raid thunderbolt nu perfect werkt. Geen zucht of onvertogen woord gehoord of gezien. Top!!!"

Frederique..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In april heeft E.J.J. Frankes een review geschreven over de Lowepro DroneGuard BP 250 rugzak en daarmee heeft de cadeaubon gewonnen!

"Ik heb de DroneGuard BP 250 gekocht daar ik mijn DJI Mavic Pro mee op vakantie wil nemen, als ook mijn laptop, extra scherm en tablet.

De DroneGuard BP 250 is geschikt voor de Mavic Pro FlyMore combo, alles kan mee! In het laptop-vak is ruimte voor mijn iPad Air (als beeldscherm voor de drone, mijn Microsoft Surface Pro 6 en mijn Asus 15,6" portable monitor. Dat is wel een beetje proppen, maar het past, alles zit dan stevig op zijn plaats!

In de bovenste vakken bewaar ik de diverse opladers en een docking-station voor de Surface Pro 6. En dan is er nog ruimte over voor ander klein grut. De rugzak voelt degelijk aan en van goede kwaliteit. En dus ruimte genoeg voor mijn gebruik. Ik ben prima tevreden."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.