Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed mei 2019

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In mei heeft Kimberley Bergman een review geschreven op Kiyoh.nl en daarmee heeft zij de cadeaubon gewonnen!

"Allemaal fijne accessoires besteld waar ik enorm blij mee ben! Goede hulp ook gehad bij het uitzoeken welke body bag goed bij mijn camera zou passen. Online net zo goed geholpen als in de winkel! En altijd enorm vriendelijk personeel!"

Kimberley..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In mei heeft Ronald Vos een review geschreven over de Thule Crossover 21L Rugzak Zwart TCBP-115 en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"De verpakking was al top en de rugzak was meteen al een degelijk aanvoelend product. Ik zocht een rugzak voor een laptop en tablet in een voor mijn werk. De rugzak is voorzien van vele vakken en super goede ritsen en slimme vakindelingen..."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.