Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed juni 2019

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In juni heeft Rob de Poorter een review geschreven op Tweakers.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Meerdere bestellingen gedaan de laatste tijd. Snelle levering, erg tevreden hierover. Als aanvulling zou er duidelijker vermeld mogen worden dat een artikel voorlopig niet leverbaar is.

Snelle verzending in een goede verpakking met uitstekende bescherming.

Mijn vraag over de levertijd werd snel opgepakt en naar tevredenheid beantwoord. Uiteindelijk toch ruim binnen een week mijn bestelling in huis."

Rob..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In juni heeft Roy Stokkingreef een review geschreven over de Kodak Pixpro AZ901 compact camera en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"De camera bevalt erg goed aangezien de foto's prachtig worden. Het gebruiksgemak is wel wennen aangezien dit mijn eerste Kodak camera is en er geen uitgebreide gebruiksaanwijzing bij zit. De snelheid van het opstarten van de camera is oké, maar het inzoomen had ik wat sneller verwacht, wat toch een gemiste foto kan opleveren.

Verder is het erg handig dat je het beeldscherm kunt draaien. Wel is de camera wat zwaarder dan de meeste andere soortgelijke camera's, maar dit komt waarschijnlijk door zijn lens. Het is wel even wennen wat betreft de ligging in de hand."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.