CameraNU.nl lanceert unieke videoserie Meer dan een Moment

Cameranu heeft in samenwerking met Canon de unieke videoserie ‘Meer dan een Moment’ gelanceerd. Het eerste seizoen van deze serie bestaat uit 5 afleveringen waarin professionele fotografen in een intiem portret hun verhaal vertellen. Over wie ze zijn, wat hen intrigeert en waarom fotografie voor hen hét medium is.

In elke aflevering, die ongeveer een kwartier duurt, staat een fotograaf centraal. Ze lichten een van hun foto’s uit en vertellen uitgebreid over het moment dat die foto is genomen en het complete verhaal erachter.

Eerste aflevering met Pie Aerts

Elke week publiceert Cameranu een aflevering. De eerste video is afgelopen donderdag live gegaan op het YouTube-kanaal en de website van Cameranu. In deze video doet fotograaf Pie Aerts zijn verhaal. Hij gooide zijn leven om, nadat hij in zijn dagelijkse werk lichamelijk en geestelijk was vastgelopen. Na een jaar rust stortte Pie zich volledig op zijn hobby: fotografie.

In de komende weken worden de videoverhalen van Paul van der Veer, Richard Terborg, Thijs Broekkamp en Bas Meelker gepubliceerd.

Gratis boek

Pie Aerts heeft zijn unieke kijk op mensen, wilde dieren en de natuur op de wereld vastgelegd in het boek Tales from the Roads Less Traveled. Dit boek ontvangen klanten bij Cameranu gratis bij aankoop van een geselecteerd Canon-product.

Lees alles over Meer dan een Moment op: www.cameranu.nl/nl/meer-dan-een-moment

Auteur

Cameranu

Als dé community voor beeldmakers van de Benelux maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.