Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed november 2019

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In november heeft Myla Labee een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee heeft ze de cadeaubon gewonnen!

"Ik had de fujifilm x-t30 + 15-45mm camera besteld op vrijdag na 17:00 met credit card en had niet goed gezien dat dit na 17:00 (op werkdagen) niet geregistreerd kan worden en dus niet op zaterdag bezorgd ou worden , dus heb ik contact opgenomen via whatsapp (echt top dat dit mogelijk is btw) en er werd snel gereageerd met een oplossing dat ik hem wel de volgende dag zou kunnen krijgen.

Zo heeft degene met wie ik heb gesproken er voor georgd dat mijn credit card bestelling geannuleerd werd en ook meteen een mail verstuurd naar mij zodat ik hem met ideal kon betalen waardoor de camera de volgende dag werd geleverd, echt top service en erg vriendelijk. Product spreekt voor zich als je onderzoek hebt gedaan weet je wat je krijgt en wat je kan verwachten top dus."

Myla..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In november heeft Hans van Hooijdonk een review geschreven over het Meike MK-35mm f/1.4 Sony E objectief en hij heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Deze snelle lens geeft een prachtig bokeh, heeft geen last van chromatische aberratie en is mooi scherp. Met name voor het maken van panorama's is deze manuele lens ideaal. Met focus peaking en inzoomen (op de Sony A6000) laat deze lens zich nauwkeurig scherpstellen. Kleuren en contrast zijn uitstekend, vergelijkbaar met de goede oude Minolta MD 35-70mm. Het contrast is beter dan b.v. de Meike 28mm. Voor beeldvullende foto's is het fijn dat deze lens snel is: kleine scherptediepte en minder last van bewegingsonscherpte bij weinig licht."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.