Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed oktober 2019

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In oktober heeft Margriet Vos een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee heeft ze de cadeaubon gewonnen!

"Had al eens online gekeken, maar omdat ik advies wilde over de aanschaf van een spiegelreflexcamera ben ik naar de winkel op Urk gegaan. Ik moest even wachten, maar de gratis koffie maakte dat goed. Na mijn wensenpakket genoemd te hebben kreeg ik een duidelijke uitleg over welke modellen geschikt zouden zijn. Mocht verschillende uitproberen, de medewerker had alle tijd voor mij. Met een Nikon D5300 en een 18-200mm lens naar huis gegaan. Heb er al mooie foto’s mee gemaakt!"

Margriet..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In oktober heeft Rein de Jong een review geschreven over de Panasonic DC-GX9 systeemcamera body en heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Na gewenning in de manier van vasthouden vind ik dit een grandioze camera, geschikt voor veelzijdig gebruik. Het goede formaat en gewicht, de snelheid en zeker de kantelbare zoeker dragen daar aan bij. De meest noodzakelijke knoppen zitten onder handbereik en zijn programmeerbaar, het touchscreen werkt prima. In combinatie met primes als de 15mm f/1.7 en 25mm f/1.7 levert hij zeer scherpe foto's en de hogere-ISO-resultaten zijn vergelijkbaar met mijn APS-C spiegelreflex. De stabilisatie tenslotte werkt uitstekend."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.